Szabadtéri, outdoor rendezvények

Kérjük tekintse meg szezonális ajánlatainkat hideg napokra.

Élesebbé vált a verseny, bonyolultabb feladatokat kell megoldani, egyre nagyobb kihívásokkal kell szembenézni, ez egyedül nem megy! Lejárt a magányos hősök, tudósok ideje.

“Kell egy csapat”.

Egy csoport nem válik attól Csapattá, hogy tagjai egy időben egy helyen tartózkodnak. Csapat az, amikor a tagok között kommunikáció és interakció jön létre. Egymásra hatás nélkül nincs csapat, legfeljebb személyek együttese.

Miben segítünk?

Csapatépítő és partnerkapcsolat erősítő programjainkkal a résztvevők számára észrevétlenül segítjük elő azt a folyamatot, mely során a csoportból Csapat lesz. A Csapat tartóságához, stabilitásához szükség van közös felfogásra, véleményre, értékrendre. Az értékrendbe olyan általánosságok is beletartoznak, mint az elvárt becsületesség, bizalom, kölcsönös segítségnyújtás. Ez az a kohéziós erő, mely tovább növekszik a közös érdekek, közös célok felismerésével.

A “csapat” egy rendezett csoport

Mindezt nem a hagyományos értelemben vett “tréningekkel” hanem “outdoor” aktív tevékenységekkel érjük el.
A programjainkon résztvevők észrevétlenül válnak munkatársaink szakszerű irányításával Csapattá.

Mit nem kínálunk?

Olyan programot, mely során a résztvevők újabb stresszhelyzetet teremtő személyiségteszteknek, és kontrollált viselkedést megkövetelő szituációs “játékoknak” vannak alávetve.

Mit kínálunk?

“Outdoor” aktív tevékenységeket. Álljon itt ízelítőül néhány, a már jól bevált programjaink közül:

– házibajnokságok (tenisz, squash, baseball, kosárlabda, labdarúgás, sakk, lábtenisz, asztalitenisz, röplabda, falmászás)
– kalandtúrák vízen (vadvízi evezés, vadvízi úszás, canyoning, vitorlázás,
– evezős túrák, bungee jumping vízbe)
– földön, föld alatt (gokart, paintball, lovaglás, hegymászás, biciklitúra, barlangászat)
– levegőben (siklóernyő, ejtőernyő, vitorlázórepülés, sétarepülés)
– Extrém tevékenységek: siklópálya, ereszkedés, vietnámi híd télen – nyáron
– Csapatépítő tréningek Játékos feladatokkal, szórakoztatva
– Tréning jellemzők: Alapos előkészítés után a megbízó cég vezetésével közösen alakítjuk ki az együttműködés főbb elemeit, melynek célja a szervezeten belül kívánt változások elérése.

Tréning elemek: Kommunikáció, emberi kapcsolatok fejlesztése, stressz kezelés, vezetői készségek fejlesztése, probléma megoldás, időgazdálkodás, különböző magatartási viszonyok kezelése.

Tréning módszerek: Hatékony módszerekkel – a szokásostól eltérő környezetbe helyezve (részben természetben outdoor részben indoor) – végrehajtott feladatokon keresztül juttatjuk el a résztvevők az eredményesebb munkavégzéshez szükséges felismerésekhez, inspirálva a résztvevőket a megszokottól eltérő gondolkodásmódra.

Állandó tanácsadó tréner csapattal dolgozunk, szakemberek garantálják a teljes biztonságot az outdoor feladatok végrehajtása során.

Rendezvényeinken alapfeltétel a jó csapathangulat megteremtése, és megőrzése a mindennapi életben is.

A rendezvények, tréningek és események teljes körű megszervezését vállaljuk, Magyarországon és külföldön egyaránt a tervezéstől a lebonyolításon át, az emlékeztetők és ajándékok átnyújtásáig.