Termékbemutatók

Országos adatbázisunkból igény szerint megbízóinkkal együtt választjuk ki a szükséges számú és képzettségű hostesseket. Budapesten kívül még 21 városban vannak regisztrált hostjaink és hostesseink.

Hostesseink az előírt öltözékben, az akció előtt legalább 20 perccel korábban megjelennek a promóció helyszínén. Feladatuk, hogy a vásárlók figyelmébe aj

ánlják az Önök termékeit, a vásárlókban felmerülő kérdéseket megválaszolják és elősegítsék, befolyásolják a vásárlói döntéseket. A nap

folyamán munkatársaink, ill. supervisoraink folyamatosan ellenőrzik a helyszíneket,mind Budapesten, mind vidéken.

Az akciók megkezdése előtt felkészítő tréningen ismertetjük meg hostesseinkkel a Megbízó céget és az akcióval elérni kívánt célokat. A tréning lebonyolítását mind Budapesten, mind pedig vidéken megszervezzük, az ezzel kapcsolatos tájékoztató füzetet elkészítjük.

Hostesseink napi nyilvántartást vezetnek az akcióról, amely alapján cégünk elkészíti a Megbízó cég részére a havi beszámolókat, majd az akció végén részletes, átfogó jelentést készítünk.

Fontosnak tartjuk a hostessek visszajelzését a vállalat felé, ezért az adminisztrációs lapokra bármit fel tudunk tüntetni, amire a fentieken túlmenően igény van.

A megbízó cég részére többletköltség felszámítása nélkül biztosítjuk az alábbiakat:
– napi és havi adminisztráció elkészítése
– esetlegesen kiesett hostessek pótlása
– supervisoraink munkája
– piackutatás (vásárlói vélemények)
– konkurens termékek ártendenciáinak vizsgálata
– akció végén összefoglaló jelentés készítése.

Szükség esetén a megbízó költségére külön megállapodás alapján biztosítjuk a következőket:
– tréning megszervezése a hostessek részére
– a megbízó cég információit tartalmazó hostess-könyv elkészítése
– boltegyeztetés
– akciós prospektusok, tájékoztatók elkészítése a vásárlók részére
– promóciós állványok, ill. promócióhoz szükséges egyéb tárgyi eszközök beszerzése
– egyenruha elkészítése
– termékek, reklámtárgyak raktározása, szállítása
– fotók készítése.

Hostesseink egy része autóval is rendelkezik, gépkocsi használat esetén útköltséget számítunk fel, amit a megegyezéstől függően útnyilvántartás alapján vagy fix átlagos km alapján számoljuk. (Budapest területén belül 50 km/alkalom).

A fenti szolgáltatások eredményeképpen megbízónknak csak az elképzeléseit kell ismertetnie velünk, s ez alapján Ügynökségünk a teljes akciót lebonyolítja a tervezéstől az értékelésig, kreatív ötletekkel kiegészítve.

A Young Smile Hostess Ügynökség törekszik arra, hogy komplex szolgáltatás-csomag nyújtásával levegye az Önök válláról egy-egy akció, rendezvény megszervezésével járó fáradságot, így Önöknek csak az általunk kidolgozott terveket kell jóváhagyniuk.

Ruhastúdió

Ügynökségünk saját egyenruhával rendelkezik, mely sötétkék kosztüm sárga kiegészítőkkel Ügynökségünk arculatához igazodva. Természetesen a kiegészítőket változtatni tudjuk a megrendelő kéréseinek megfelelően. Hostesseink egyforma fekete-fehér színű blúzzal is rendelkeznek.
Egyéb igény esetén ruhastúdiónk vállalja, hogy a legkülönlegesebb ruhakölteményeket is megtervezi és kivitelezi.

Fodrász és smink

Fodrász és sminkes segítségével különleges alkalmi megjelenést tudunk biztosítani – extravagánstól a különböző korok hajviseletéig, hozzáillő sminkkel – a helyszínhez és az eseményhez igazodva.

Fotózás

Az eseményeket profi fotósunk segítségével fényképekre és videóra egyaránt megörökíthetik. A teljes felszerelésről (megfelelő megvilágítás, beállítás…) a fotós gondoskodik. Igény szerinti mennyiséget készít, előhívja a képeket, a negatívokat pedig átadjuk, hogy bármikor fel lehessen újra használni. Vállaljuk a vendégek részére az “emlékeztető fotók” kipostázását.

Grafikai, nyomdai szolgáltatások

Reklámtárgyak, prospektusok, plakátok, szórólapok és egyéb figyelemfelkeltő eszközök tervezése, előkészítése, kivitelezése.
Cégembléma tervezés és stílusban megfelelő névjegy, levélpapír, nyomtatvány, számlatömb, matrica, dosszié, boríték készítése.

Dekoráció

Léggömb dekoráció: Egyre népszerűbbé váló dekorációs lehetőség, mely szinte minden alkalomra, és helyszínre alkalmazható.
50 féle színben, különböző méretben igény szerinti alakzatokat, mintákat, asztali díszeket készítünk, ami már önmagában is megteremti az alaphangulatot a rendezvényeken.

Papír dekorációk: Látványos, különleges díszítést tesz lehetővé különleges környezetbarát anyagokból, mely „grafiti” megjelenítésére is alkalmas.

Virágdekoráció: Idénynek megfelelően vágott-, cserepes-, és művirág díszítést vállalunk.

Textildekoráció: Különböző anyagok és a színek sokfélesége lehetővé teszi bármely kor és helyszín hangulatának felidézését.

Egyéb dekorációk: Bármilyen őrült ötlet megvalósítható, melyhez szakemberek segítségét biztosítani tudjuk.